Wat is de beste website software in 2021? Dit is wat ik heb ontdekt...
de-beste-website-software-ervaring-met-phoenix-website

De beste website software in 2022

Dit is wat ik heb ontdekt...

de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-website-maken-imu

Corinda 

Update: 21 februari 2022

Ben jij opzoek naar de beste website software?

Je wilt een nieuwe of andere website opzetten, maar wat is de beste website software? En wat is een goede website?
Ik heb ruim 10 jaar ervaring (in loondienst en niet bij een software bedrijf 😉), met allerlei soorten website software en maatwerk websites. Hier vertel ik je welke website software momenteel de beste website software is, als jij als (startende)ondernemer een winstgevende website wilt hebben!  

Als je een website nodig hebt wil je dat deze:
1. Zorgt dat jij als kleine of grote ondernemer geld ga verdienen dankzij je website, in plaats dat deze geld kost!
2. Hoog in google scoort; zonder dat je er zelf veel technische kennis voor nodig hebt.
3. Zorgt  voor meer leads (aanvragen naar jouw producten/diensten),
4. Makkelijk in gebruik is.

Wij hebben ontdekt dat de Phoenix website software hier voor zorgt, zelfs een leek op het gebied van websites kan overweg met de software!
Dus... als jij als startende-, kleine- of grote ondernemer meer wilt gaan verdienen met je website lees dan verder!

Wat is Phoenix website software?

Ik heb al ruim 10 jaar heel wat ervaring met allerlei verschillende website programma’s, maar ben pas echt heel enthousiast geworden toen ik de Phoenix website software van de Internet Marketing Unie (IMU) ging gebruiken. Hé, hé….eindelijk heb ik website software ontdekt die alles bezit wat nodig is om op een simpele manier meer leads (klanten) te krijgen en ook heel eenvoudig in gebruik is!


Wat ook heel gaaf is; Tonny en Martijn van de IMU geven je d.m.v. online trainingen, video’s, podcasts en e-books hun bewezen methodes, de beste tips en nieuwste online marketing trends om het beste uit je website te halen, zodat je website geld op gaat leveren!

Wat is de Internet Marketing Unie (IMU)?

De IMU staat voor Internet Marketing Unie en is 10 jaar geleden opgericht door Tonny Loorbach. Sinds enkele jaren is Martijn van Tongeren mede-eigenaar van de IMU. Hun fysiek kantoor zit aan de Herengracht 66 in Amsterdam.


 • Het team bestaat uit 25 personen.
 • Ze hebben 1600+ tevreden gebruikers.
 • Ze schreven tot nu 1400+ online marketing blogs.
 • Hebben 50.000+ trouwe volgers. 
 • Community om gelijkgestemde ondernemers te verbinden.

  Hun missie: jou en mij als ondernemer helpen groeien via het internet. Dat doen ze door het aanbieden van hun software zoals Phoenix, het geven van de beste tips en delen van de nieuwste online marketing trends!
de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-website-maken

Wie zijn Tonny Loorbach en
Martijn van Tongeren?

Beide jonge ondernemers zijn het bekende gezicht van de IMU. Je komt ze tegen in hun video’s, podcasts, cursussen en op hun evenementen.

Tonny Loorbach startte in 2010, thuis aan de keukentafel, de IMU om ondernemers online marketing te leren en hen te helpen door zijn website software (Phoenix). Tonny specialiseerde zich in zoekmachine optimalisatie en schreef hierover een boek 'Doelgerichte SEO' waarmee hij een #1 bestseller scoorde. Vanuit zijn passie voor psychologie verschoof hij zijn focus later naar conversie optimalisatie en neuromarketing. Tegenwoordig houdt Tonny zich bezig met de strategie van de IMU (directeur morgen).


Martijn van Tongeren begon ooit als klant van de IMU, maar hielp stiekem liever andere ondernemers met hun websites. Hij kwam al snel bij de IMU en groeide door van klantenservice, naar Chef Klantgeluk (community building), naar manager, naar mede-eigenaar van de IMU. Hij heeft 11 jaar online marketing ervaring. Martijn is met name expert op het gebied van marketing funnels en segmentatie. Hij runt het bedrijf op de werkvloer (directeur vandaag) en is de bindende factor van het team. Zijn motto is 'hard gaan is goed gaan'. Samen met Tonny is hij het altijd vrolijke gezicht van de IMU.

Samen schreven Tonny en Martijn in 2020 het boek ‘De Online Marketing Tornado’. Wat binnen enkele maanden ruim 20.000 keer is verkocht(!). Zelf heb ik dit boek ook aangeschaft, het is een aanrader voor iedereen die een website heeft.

Scoor je met een Phoenix website echt hoger in Google?

Prioriteit nr. 1 vinden Tonny en Martijn de 'basisingrediënten' die nodig zijn voor een succesvolle website. In de Phoenix website software zitten verschillende SEO tools verwerkt. Uniek aan aan deze software is:


1. De ‘Smart Content Module’ die ervoor zorgt  dat alle pagina’s binnen de website, door interne links, automatisch als een SEO spinnenweb verbindt. Dit heeft een sterk effect in Google.

2. Het ‘Content Kanon’. Hiermee zet je snel een kennisbank op je website en scoort je website daardoor veel beter in Google!

Zoals ik al vertelde heeft Tonny zijn kennis over SEO in een boek gebundeld en uitgegeven. Het boek staat bij Bol.com op nr. 1, een echte bestseller dus. De ervaringen van ons en hun andere klanten spreken ook voor zich. Het is dus waar dat een Phoenix website sneller hoger scoort in Google!


de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-imu

Peter (tuinbranche): "Zo kreeg ik 1000 leads binnen twee weken"

Kan ik meer verdienen dankzij een Phoenix website?

Zoals de ondernemers hierboven vertellen is het duidelijk dat je met het gebruiksvriendelijke systeem en de Unieke SEO tools van Phoenix een enorme stijging aan bezoekers op je website kan krijgen.

Het systeem is heel erg gericht op het krijgen van leads (aanvragen) en conversie (aankopen). Zo kun je de bezoeker van jouw website bijvoorbeeld een e-book o.i.d. laten downloaden en hier op een eenvoudige manier een automatische mail funnel van bijv. Mailblue aankoppelen, zodat je de bezoeks van je website meerwaarde geeft en niet kwijtraakt. Op deze manier krijg je gegarandeerd meer conversie (dus aankopen)!

Het maakt niet uit of je een starter, kleine- of grote ondernemer bent. Dus met een Phoenix website en het volgen van de IMU strategie levert je website zeker weten geld op! 

Is de Phoenix website software makkelijk in gebruik?

Ook deze website is ook met de Phoenix website software gemaakt. Wij en meer gebruikers van de Phoenix website software, vinden het systeem erg makkelijk in gebruik. En weet je iets niet dan staat de support je bij 🙂 Je kan iedere website pagina eenvoudig met elementen zoals tekstblokken, productoverzicht, video’s, foto’s, aftellers (voor acties), call-to-actions etc. indelen zoals je zelf wilt. Een mailprogramma koppelen (voor het versturen van automatische mailings) is ook erg eenvoudig. 

Kan ik de Phoenix website software eerst gratis uitproberen?

Een groot voordeel is dat je de Phoenix website software 14 dagen helemaal gratis uitproberen, je zit dus nergens aan vast! Zo kun je op je gemak kijken of het iets voor je is, zonder dat het jou iets kost. Let er wel op dat, na die 14 proefdagen, het abonnement automatisch in werking treed. Wil je dat niet dan moet je, voordat de proeftermijn, afloopt een mailtje naar de support sturen en aangeven dat je verder geen gebruik meer wilt maken van de Phoenix website software. Dit staat trouwens ook duidelijk op de registratiepagina aangeven hoor :-). Mijn ervaring is dat de IMU duidelijk is en absoluut niet met adertjes onder het gras werkt, heerlijk!  

de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-website

Hoe is de support van IMU bij vragen?

Toen wij de Phoenix website software net hadden aangeschaft vond ik het serieus spannend of de support wel echt goed zou zijn. Ik wist dat de support niet telefonisch bereikbaar is, maar alleen via de chat (in de Phoenix website software) of via de mail. Bij het gebruik van andere website software had ik hier namelijk niet zulke goede ervaring mee. Dus toen ik mijn eerste vraag had heb ik deze via de chat in de software gesteld. En wachtte in spanning af…. Omdat het in die periode behoorlijk druk op de support was kreeg ik binnen 24-uur reactie terug :-). De keren erna ging het ook prima, dus mijn angst verdween.

Het mooie aan de supportmedewerkers vind ik hun kennis die ze hebben, dat ze je altijd met iedere vraag helpen, en…. ze informeren nadien vrijwel altijd of het gelukt is! Ze reageren informeel, vrolijk en met humor. Dat vinden wij ook wel erg leuk 🙂 Top support dus!

Wat kost een Phoenix website software?

Zoals je vast wel weet kost het op maat maken van een website vaak tussen de € 3500,- en € 10.000,- euro, dit hangt erg van je wensen af. Om een website bij de tijd te laten blijven is het nodig om je website 1x in de 5 jaar te vernieuwen. Gaan we ervan uit dat je een op maat gemaakte website van € 3500,- neemt en je er 5 jaar mee doet, dan kost dit je minimaal € 700,- per jaar aan designkosten. Hier komen de kosten voor webhosting nog bij dit varieert tussen de € 36,- en € 144,- per maand. Dit houden we even in ons achterhoofd.


Dan gaan we nu samen kijken wat de Phoenix website software kost.
Je hebt keuze uit twee abbonnementen:

Phoenix Premium

Jaarabonnement

€ 497,-
Of kies voor €59,- per maand
  • Builder voor effectieve landingspagina's & funnels
 • 70+ conversie geoptimaliseerde templates
 • Koppelingen met e-mail marketing providers
 • Pop-ups, aftellers en unieke conversietriggers
 • Productlanceringen module
 • Inclusief 2 licenties: maak 2 websites!

Phoenix Ultimate

Jaarabonnement

€ 1497,-
Of kies voor €197,- per maand
 • Builder voor effectieve  landingspagina's & funnels
 • 70+ conversie geoptimaliseerde templates
 • Koppelingen met e-mail marketing providers
 • Pop-ups, aftellers en unieke conversietriggers
 • Productlanceringen module
 • Phoenix SEO tools inclusief blogmodule 
 • Smart content (automatische interne links)
 • Content kanon (kennisbanken)
 • Razendsnel op mobiel met AMP
 • Inclusief 5 licenties: maak 5 websites!
Zo je ziet kun je instappen met een Phoenix Premium Jaarabonnement van € 497,- met 2 licenties, voor 2 websites! Dus omgerekend kost 1 website je slechts € 20,70 per maand!! Wil je per maand betalen en per maand op kunnen zeggen dan kan dat ook en betaal je € 59,- per maand.

Ga je voor het Phoenix Ultimate Jaarabonnement dan betaal je € 1487,- en krijg je 5 licenties, dus kun je 5 websites maken. Wil je per maand betalen en per maand op kunnen zeggen dan kan dat ook en betaal je € 197,- per maand.

  |De prijzen van Phoenix zijn inclusief webhosting! Waar je bij een andere website al gauw tussen de € 36,- en € 144,- per maand voor betaald!

Dus… voordat wij zelf een Phoenix website aanschafte zijn we gaan rekenen en kwamen tot de conclusie dat een Phoenix website niet duur is! Kijken we bijvoorbeeld naar een op maat gemaakte website die minimaal € 700,- per jaar kost of een goedkope website software waar je sterk je beperkingen hebt, dan bezit je niet de SEO en marketing-tools die écht op conversie (aankopen) gericht zijn. Met andere woorden, je beperkt jezelf sterk om meer te gaan verdienen(!)

En wat wij ook heel belangrijk vinden; vergeet niet de kennis en ondersteuning die je krijgt door de praktijkervaring van Tonny en Martijn als ondernemers d.m.v. adviezen en tips die ze aan je geven in hun video’s, (gratis) cursussen, e-books en fysieke boeken.


Ik ben de achterliggende 10 jaar nog niet één andere website software/bedrijf tegengekomen waar je, naast de aanschaf van een website, zoveel meerwaarde krijgt om je winst te laten groeien!

Wat zijn de voordelen van Phoenix website software?

Wij komen tot de conclusie dat de voordelen van een Phoennix website de volgende zijn:

 • Gebruiksgemak om effectieve landingspagina’s en funnels te maken.
 • De koppeling met een e-mail marketing provider is zo gepiept :-)
 • Je kan pop-ups, aftellers en conversie triggers toevoegen, wat voor meer conversie (aankopen) zorgt.
 • Wil je een productlancering doen dan is hier een eenvoudige module voor, yeah!
 • Laadsnelheid van de pagina’s zo verlies je geen bezoekers door een traag ladende pagina (hier kijkt google trouwens ook naar).
 • Wij zijn erg enthousiast over de hulp van de support als je hulp nodig hebt.
 • Wat ons betreft ook een hele belangrijke is de prijs, deze valt echt enorm mee en haal je er dankzij de marketing-tools die op conversie gericht              zijn zeker weten uit!

Wat zijn de nadelen van de Phoenix website software?

 1. Het kan nadelig zijn dat de support alleen via chat bereikbaar is, omdat je dan op dat moment niet altijd met je website verder kan.
 2. De engelse taal van het programma kan nadelig zijn als je deze taal niet goed beheerst. Gelukkig betreft het vaak woorden of korte zinnen,
        zodat dit gemakkelijk via translate te vertalen is.

Wil jij ook de beste website software?

 • Scoor hoog in Google (SEO)
 • Effectieve landingspagina's en templates
 • Creëer volautomatische marketing funnels
 • Specialistische online marketing technieken
 • Haal meer leads en klanten uit je bezoekers
 • 14 dagen gratis uitproberen!
de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-website-maken-imu

Ontdek of een Phoenix website iets voor jou is!

Je kunt de software 14 dagen gratis uitproberen.