12 manieren om geld te verdienen met schrijven in 2021!
geld-verdienen-met-schrijven-slim-geld-verdienen-slapend-rijk-worden-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren-veel-geld-verdienen-01

12 manieren om geld te verdienen met schrijven

Ben je op zoek naar alle manieren om geld te verdienen met schrijven? Dan krijg je hier alle mogelijke manieren aangereikt. Zelf heb ik de achterliggende 10 jaar al meerdere schrijfopdrachten succesvol uitgevoerd.

Schrijven vind ik heerlijk. Het is een ideale manier om vanuit huis te werken of vanaf een fijne buitenlocatie. Je zit niet vast aan een 8 tot 5 baan en kunt zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Het enige wat je nodig hebt om geld te verdienen met schrijven is een computer of laptop, stroom en internet. Heb je dit binnen handbereik dan kun je al direct aan de slag.

Wil je meer weten over geld verdienen met schrijven? Lees dan snel verder.
geld-verdienen-met-schrijven-slim-geld-verdienen-slapend-rijk-worden-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren-veel-geld-verdienen-01

Geld verdienen met schrijven mogelijkheden

In dit artikel neem ik je mee in alle manieren, die ik ken, om geld te verdienen met schrijven. Meerdere manieren heb ik in de achterliggende jaar zelf gebruikt en het zijn absoluut betrouwbare manieren voor een goed inkomen, terwijl je wel zelf je werklocatie en werktijden kan bepalen.

Ik ben ervan overtuigd dat het voor vrijwel iedereen mogelijk is om geld te verdienen met schrijven. Het is daarom erg belangrijk om te kijken waar jouw interesse precies ligt. Soms moet je in je leven dingen geprobeerd hebben, om er achter te komen of het juist wel of niet bij je past. Wil je geld verdienen met schrijven, dan is het in dit geval niet persé nodig om ervaring te hebben. Dit kun je eenvoudig in korte tijd leren. Wel is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en er voor wilt gaan.

Steeds meer mensen zoeken een manier om vanuit huis geld te verdienen. Dat betekend gezonde concurrentie, maar ook heel wat mogelijkheden. Je bent absoluut nog niet te laat!

Hier gaan we aan de slag met een lijst van betrouwbare manieren om van het schrijven een succes te maken, zodat jij geld kan verdienen met schrijven.

Manieren om geld te verdienen met schrijven

Oké, ik neem je nu mee in de mogelijkheden die er zijn om op een betrouwbare manier geld te verdienen met schrijven. Om precies te zijn zijn het 12 manieren. Van alle manieren zal ik je laten zien welke mogelijkheden er zijn. Zo kun je zelf overwegen welke manier van geld verdienen met schrijven jou aanspreekt en bij je past. Het zijn manieren die ik zelf ook nog steeds gebruik of gebruikt heb om hier een geld mee te verdienen.

1. SEO teksten schrijven

Wil een (online) bedrijf goed vindbaar zijn in Google, dan hebben ze SEO-teksten nodig. Dit zijn teksten die voldoen aan de eisen van de zoekmachine.

Door relevante zoektermen, die gaan over het onderwerp van de tekst, in de door jou te schrijven tekst te verwerken, komt de pagina hoger in Google en zal een website meer bezoekers (en uiteindelijk meer klanten) krijgen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren om goede SEO-teksten te schrijven. Ook als je hier dus nog helemaal geen ervaring mee hebt. Ook ik heb het stap voor stap geleerd. Veel tijd om het je eigen te maken hoeft het niet te kosten, als je jezelf er maar in wilt verdiepen.

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit het belangrijkste is wat een SEO-tekstschrijver moet kunnen:
 • Dat je weet hoe je de beste zoekwoorden kunt vinden.
 • Dat je weet wat het doel en wie de doelgroep van de SEO-tekst is.
 • Dat je weet hoe je goede seo-teksten kan schrijven.
 • Dat je de relevante zoekwoorden in je SEO-tekst verwerkt.

Wanneer je met het schrijven van SEO-teksten wilt beginnen, dan doe je er goed aan om je te verdiepen in bovengenoemde punten. Je wilt tenslotte niet falen, maar gelijk een goede start maken!

Tip: Wil jij weten hoe je wervende SEO-teksten kan schrijven? In deze cursus krijg je veel praktische lessen (met video’s) >>

2. Website teksten in opdracht schrijven

Er zijn altijd bedrijven die het schrijven van websiteteksten uitbesteden. De reden hiervoor is dat ze er zelf geen tijd en geen kennis van hebben. Voor jou is dit een mooie manier om je schrijftalent in te zetten en geld te verdienen met schrijven!

Goede website teksten zijn immers van groot belang voor een bedrijf. Dankzij goede website teksten krijgt een bedrijf meer bezoekers op hun website, wat uiteindelijk als resultaat meer klanten oplevert.

Je vraagt je misschien af waar een goede website tekst aan moet voldoen? Een goed geschreven website tekst trekt de aandacht, beantwoord de vragen van de bezoeker en leest makkelijk weg. Dit is waar een website bezoeker, maar ook Google blij van wordt. Een win-win situatie dus!

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit het belangrijkste is wat je moet kunnen:
 • Weten wie de websitebezoeker is.
 • Begrijpen waar de websitebezoeker naar op zoek is.
 • Een aantrekkelijke en actieve manier van schrijven hebben.
 • Zorg voor voldoende tussenkoppen en witruimte.

Je vraagt je misschien af hoe je dit voor elkaar kan krijgen? Ik kan je van harte dit gratis waardevolle e-book aanraden, waarin je ontdekt hoe je eenvoudig en snel goede website teksten leert maken.

Hoe kom je aan je eerste klant?
Misschien weet je niet goed hoe je aan je eerste klant moet komen? Dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Kijk is in je familie of kennissenkring rond en biedt in eerste instantie je diensten deelt of tijdelijk gratis of tegen een speciaal tarief aan. Zo kun je de kennis die je in het hiervoor genoemde e-book op heb gedaan in de praktijk brengen en ervaring opdoen.

Een andere mogelijkheid is om je diensten via sitedeals aan te bieden. Als tekstschrijver kun je hier een advertentie plaatsen waarin je aangeeft dat je teksten schrijft en wat jouw tarief per geschreven woord is. Hoe hoog dit bedrag is kun je zelf bepalen. Wel raad ik je aan om eerst goed onderzoek te doen en te kijken welk bedrag per woord je zou kunnen rekenen.

3. Website teksten voor je eigen website schrijven

Dit is een goede manier om uiteindelijk een passief inkomen te genereren. Hoe je dit voor elkaar kan krijgen zal ik je hier uitleggen. Ook hier hoef je nog geen ervaring met het schrijven van teksten of het maken van een website te hebben. Ook hoeft de start niet veel te kosten.

Stel… Je bedenkt een eigen domeinnaam en schaft deze voor een klein bedrag per jaar aan. Daarna kun je beginnen met het opzetten van een een eigen website waar je bijvoorbeeld (eigen) producten, e-books of diensten aanbied. Door je te verdiepen in hoe je teksten moet schrijven die aanspreken en goed ranken in Google, heb je zelf de meeste invloed op de inhoud van de tekst. Je hebt het vast al begrepen, maar je hoeft hier echt geen dure tekstschrijver voor in te huren. Je kunt dit al heel eenvoudig en snel leren door deze cursus aan te schaffen en goed door te nemen.

Je hoeft het wiel dus zeker niet zelf uit te vinden en kan hier veel uitzoek werk en tijd mee besparen. In deze cursus krijg je alle belangrijke informatie die je moet weten als je teksten wilt schrijven. De maker van de cursus heeft jarenlange ervaring met het schrijven van websiteteksten.

Je investeert eenmalig een bedrag aan deze cursus en bespaard veel geld omdat je geen tekstschrijver in hoeft te huren.

4. Blogteksten in opdracht schrijven

Het eerste blogartikel wat ik in loondienst schreef was achteraf gezien een aanfluiting. Het blogartikel bevatte geen zoekwoorden, had te weinig waardevolle informatie, was te veel verkoopgericht, had veel te weinig tekst en bevatte geen call-to-action. Allemaal punten die heel erg belangrijk zijn bij het schrijven van blogteksten.

Gelukkig weet ik nu ruim 10 jaar verder veel beter waar een goede blog aan moet voldoen en verdien ik nu geld met schrijven van blogartikelen. 😀 Ontdek in deze blog de 14 ultieme manieren voor succes!

Met dank aan het internet is het dan ook goed mogelijk om geld te verdienen met het schrijven van blogartikelen. Er zijn steeds meer (online) ondernemers die blogartikelen op hun website plaatsen, om zo beter vindbaar te zijn in Google. Jij kan hier nu je voordeel mee doen en geld verdienen met het schrijven van blogartikelen voor deze (online) ondernemers. Echt goede tekstschrijvers zijn er nog niet heel veel. Dus dit is het juiste moment om hierop in te springen, zodat je met het schrijven van blogartikelen een inkomen kan verdienen.

Dus… Start je als blogtekst schrijver, dan is het belangrijk dat een goed geschreven blogartikel ervoor zorgt dat er meer bezoekers - via de Google zoekmachine - op de website van je opdrachtgever  terechtkomt. Op deze manier heeft het bedrijf meer kans op (online) verkopen. Jij hebt als tekstschrijver dus een belangrijke taak en kunt hier echt iets betekenen.

5. Blogteksten voor je eigen blog schrijven

Aan deze mogelijkheid heb je misschien nog niet gedacht. Het is een verdienmodel wat steeds populairder wordt en wat er ook voor kan zorgen dat jij hier een passief inkomen mee gaat verdienen. Dus met andere woorden, dit verdienmodel kan er voor zorgen dat jij geld verdient terwijl je slaapt.

Dit klinkt interessant toch? En dat is het ook! Ik zal je precies uitleggen hoe je dit voor elkaar kan krijgen. Wat mij betreft is dit één van de meest interessante manieren om geld te verdienen met schrijven. Dit is een perfecte manier om online geld te verdienen terwijl je gewoon lekker vanuit huis werkt.

Je kunt ook helemaal zelf bepalen wanneer je je eigen blog teksten schrijft. Je bent dus niet gebonden aan deadlines van anderen of moet je houden aan een 8 tot 5 werkdag. Met andere woorden: je ervaart meer vrijheid!

Als je wilt kun je hier vandaag al mee beginnen…

Ik zal je in een kort stappenplan uitleggen hoe:
Stap 1: Je kijkt hier of je domeinnaam nog vrij is en legt deze vast.
Stap 2: Je zorgt voor een professionele website; dit is onze favoriete website software (GRATIS uitproberen en geen technische kennis nodig).
Stap 3: Je verdiept je in het schrijven van goede blogartikelen; hier vertel ik je precies hoe je dit voor elkaar krijgt.
Stap 4: Eventueel volg je een snelcursus teksten schrijven; ik kan je van harte deze cursus aanraden.
Stap 5: Je schrijft je eerste blog en zet deze online 🥳

Hoe meer je schrijft, hoe meer ervaring je krijgt en hoe sneller het gaat. Eventueel kun je in het begin nog iemand mee laten kijken en zo spellingsfoutjes of slecht lopende zinnen uit je blogartikelen halen.

Zelf heb ik ervaren dat ik na het schrijven van meerdere blogartikelen de smaak steeds meer te pakken kreeg. Daarbij komt kijken dat ik me lekker vrij voel en zelf kan bepalen waar en wanneer ik een nieuw blogartikel schrijf. Ook verdien ik met bloggen een passief inkomen en jij kan dit ook.

Tip: In dit artikel vertel ik je uitgebreid hoe je geld kan verdienen met bloggen >>

6. Boeken schrijven

Heb je al vaker gedacht aan het schrijven van een eigen boek? Dan is het nu de tijd om hier nog eens serieus over na te denken en de eerste stappen naar een schrijverscarrière te zetten! Heb jij de wereld iets te bieden? Dan kun je geld verdienen met het schrijven van een boek.

Het schrijven van een boek kent 3 belangrijke fases. In de eerste fase wordt jouw idee omgezet in een manuscript. In de tweede fase wordt jouw manuscript een echt boek. De laatste fase is de belangrijkste fase voor de verkoop van je boek; hier start je de promotie van je boek, zodat je zo veel mogelijk mensen bereikt. Het doel van de laatste fase is om zoveel mogelijk boeken te verkopen!

Er zijn twee dingen erg belangrijk als je een boek wilt gaan schrijven:
1. Enthousiasme; Het is belangrijk dat je echt in vuur en vlam staat.
2. De stappen die je maakt; Het is belangrijk om vlot flinke stappen te maken.

Onderzoek ook goed wat de concurrentie doet, zodat je weet wat er al op de markt aangeboden wordt. Laat je hier zeker niet door tegenhouden, maar vraag je juist af wat jij voor meerwaarde jij met je boek aan de wereld te bieden hebt. Schrijf vooral vanuit jezelf, dus… gooi jouw kennis en talent in de strijd en schrijf een uniek boek, wat alleen jij kan schrijven.

Een goed fysiek boek bevat tussen de 70.000 en 90.000 woorden (dit zijn ca. 160 Word-pagina’s). Wil je een jeugdroman schrijven dan is het verstandig om tussen de 20.000 en 40.000 woorden te gebruiken. De reden hiervoor is dat kinderen nog niet het vermogen hebben om echt dikke boeken te lezen.

Je vraagt je vast af: waarom dit aantal woorden? Dit heeft vooral te maken met het commerciële aspect. Met de hiervoor genoemde aantal woorden krijg je namelijk een boek dat een leuke omvang heeft en waar je een redelijke prijs voor kan vragen. Tenslotte wil je er ook iets aan verdienen? Zorg dus dat je een interessant boek schrijft wat ongeveer dit aantal woorden bevat.

Wees overigens niet bang dat het jou niet gaat lukken. Iedereen kan schrijven. Wees dan ook niet bang om je handen vuil te maken en gewoon te beginnen! Een boek schrijven is namelijk maar een klein beetje talent en het grootste deel noeste arbeid.

Is het je eerste boek? Dan is het wel verstandig om deze voor het uitgeven door een ervaren schrijver, redacteur of schrijfcoach te laten lezen. Omdat zij ervaring hebben, kunnen ze je helpen om het boek goed leesbaar te maken. Dit kan er juist voor zorgen dat je boek nog aantrekkelijker wordt, en je er heel wat meer exemplaren door zult verkopen.

Ondertussen kun je ook nadenken over het uitgeven van je boek:
- Wat kost het ontwerp van de omslag?
- Wat kost het drukken van je boek?
- Wat is de minimale afname?
- Welke manier van promoten wil je toepassen?
- Welke promotiekosten komen hier bij kijken?
- Wat kost het aanvragen van een ISBN-nummer?

Is je boek klaar? Dubbel-check het zelf en laat het ook nog door je partner, een vriend of familielid op spellingsfoutjes checken  Daarna kun je het laten drukken! 😀

Tip: Zonder goede promotie zal je boek niet verkopen. Zorg ervoor dat je een eigen website hebt, waar mensen je boek kunnen kopen.

Wat je, net na het drukken van je boek ook kunt doen (en vaak goed werkt) is bijvoorbeeld 10 mensen een gratis boek geven. In ruil voor het gratis boek vraag je ze om een recensie over je boek, zodat je deze op je website en social media kan zetten. Zo wordt jouw boek bij een bredere groep mensen zichtbaar en het krijgen van goede recenties (wat de verkoop stimuleert) kost je in verhouding niet veel.

7. E-books schrijven

Een e-book schrijven en verkopen kan voor een goed passief inkomen zorgen. Omdat je een e-book online kunt verkopen heb je hier geen drukkosten of ISBN nummer voor nodig. Ook een designer is niet altijd nodig, je kunt vrij eenvoudig zelf iets ontwerpen wat er leuk uitziet.

Een e-book schrijven en verkopen gaat over het algemeen wat makkelijker dan bij een fysiek boek. Dit heeft ermee te maken dat een e-book dunner is, dus minder tekst hoeft te bevatten. Vaak zit een e-book zo rond de 10.000 woorden. Dit is dus aanzienlijk minder dan bij een fysiek boek wat zo rond de 70.000 tot 90.000 woorden moet bevatten.

Het doel van een e-book is dan ook anders dan dat van een fysiek boek. Een e-book is over het vooral gericht op het delen van kennis, wat vervolgens gebruikt kan worden om nog eens in te zien.

Je vraagt je misschien af waar jij een e-book over zou kunnen schrijven? Denk bijvoorbeeld aan een e-book over je hobby waar je veel vanaf weet of iets anders waar je veel kennis van hebt, zodat je de lezer waarde kan geven.

Ik zal je twee voorbeelden van betaalde e-books geven: ‘De Kippengids’  en ‘Wordt de beste versie van jezelf’. Het zijn twee totaal verschillende e-books, maar beide e-books hebben dan ook hun eigen doelgroep.

Tip: Zorg voor een eigen website waar je jouw e-book kan verkopen. Vraag bekenden of de eerste lezers om een review en plaats deze op je website en vraag of ze jouw e-book willen promoten via hun social media kanalen. Op deze manier krijgt jouw nieuwe e-book meer aandacht en heb je kans op meer verkopen.

Heb je al een website en een mailinglijst opgebouwd? Breng dan jouw e-book onder de aandacht door een spetterende productlancering. In de praktijk zorgt dit er namelijk voor dat je veel meer verkoopt! Laat dus zeker geen omzet liggen... 😉

7. E-books schrijven

Een e-book schrijven en verkopen kan voor een goed passief inkomen zorgen. Omdat je een e-book online kunt verkopen heb je hier geen drukkosten of ISBN nummer voor nodig. Ook een designer is niet altijd nodig, je kunt vrij eenvoudig zelf iets ontwerpen wat er leuk uitziet.

| Zelf ontwerp ik namelijk veel met het programma Adobe (gratis uitproberen) en eenvoudige ontwerpen kunnen ook goed met het programma Publisher gemaakt worden.

Een e-book schrijven en verkopen gaat over het algemeen wat makkelijker dan bij een fysiek boek. Dit heeft ermee te maken dat een e-book dunner is, dus minder tekst hoeft te bevatten. Vaak zit een e-book zo rond de 10.000 woorden. Dit is dus aanzienlijk minder dan bij een fysiek boek wat zo rond de 70.000 tot 90.000 woorden moet bevatten.

Het doel van een e-book is dan ook anders dan dat van een fysiek boek. Een e-book is over het vooral gericht op het delen van kennis, wat vervolgens gebruikt kan worden om nog eens in te zien.

Je vraagt je misschien af waar jij een e-book over zou kunnen schrijven? Denk bijvoorbeeld aan een e-book over je hobby waar je veel vanaf weet of iets anders waar je veel kennis van hebt, zodat je de lezer waarde kan geven.

Ik zal je twee voorbeelden van betaalde e-books geven: ‘De Kippengids’  en ‘Wordt de beste versie van jezelf’. Het zijn twee totaal verschillende e-books, maar beide e-books hebben dan ook hun eigen doelgroep.

Tip: Zorg voor een eigen website waar je jouw e-book kan verkopen. Vraag bekenden of de eerste lezers om een review en plaats deze op je website en vraag of ze jouw e-book willen promoten via hun social media kanalen. Op deze manier krijgt jouw nieuwe e-book meer aandacht en heb je kans op meer verkopen.

Heb je al een website en een mailinglijst opgebouwd? Breng dan jouw e-book onder de aandacht door een gave productlancering. In de praktijk zorgt dit er namelijk voor dat je veel meer verkoopt! Laat dus zeker geen omzet liggen... 😉

8. Scripties schrijven

Was jij altijd goed in het schrijven van je scripties? Dan ligt hier zeker een kans voor jou. Je weet vast ook wel dat niet iedere student even sterk of gemotiveerd is in het schrijven van zijn of haar scriptie. Jij kan in dit geval studenten helpen om te slagen voor hun scriptie.

Zelf heb ik meerdere studenten geholpen met het schrijven van hun scriptie. Vaak is dit een heel dankbaar werk. Zeker als de door jou geschreven scriptie een goede beoordeling krijgt.

Wel is het raadzaam dat je bij het schrijven van scripties deze gegevens aan de student vraagt:

 • De eisen waar de scriptie aan moet voldoen.
 • Plan van aanpak.
 • De scriptie van de student (mocht deze al een begin hebben gemaakt).
 • Een voorbeeld scriptie (dit kan je een goed beeld geven van wat verwacht wordt).
 • De feedback of het beoordelingsformulier van de docent

  Op deze manier kan je gericht aan de slag en heeft jouw scriptie de meeste kans van slagen.

9. Ondernemingsplannen schrijven

Wil je geld verdienen met het schrijven van ondernemingsplannen dan is het wel belangrijk dat je hier ervaring mee hebt of jezelf hier zodanig in wilt verdiepen dat je alle belangrijke ins en outs weet. Uiteraard is dit bij alle beroepen zo, maar uit ervaring weet ik dat het schrijven van een ondernemingsplan nauw luistert.

Uiteindelijk hangt er vaak veel van het door jou geschreven ondernemingsplan af. Zal een bank of investeerder afgaan op wat jij in een ondernemingsplan schrijft en bepalen of een onderneming wel of geen krediet krijgt. Een verantwoordelijke job dus.

Het mooie is dat jij met je ondernemingsplan echt iets kan bereiken. Jij kan het voor elkaar krijgen dat een bedrijf het krediet krijgt, dat nodig is!

Wil je starten met online geld verdienen? Ontdek hier nog veel meer manieren om geld te verdienen vanuit huis en zo een passief inkomen te genereren >>

10. Sollicitatiebrieven schrijven

Als jij goed bent in schrijven, kun je iemand die werkloos is of ander werk zoekt helpen met het schrijven van een perfecte en originele sollicitatiebrief. Er zijn nog verrassend veel mensen die niet weten hoe ze een originele of goede sollicitatiebrief moeten schrijven. Veel mensen lopen dan ook vast tijdens het schrijven van een sollicitatiebrief.

Het mooie hiervan is dat jij er op deze manier voor kan zorgen, dat iemand meer kans maakt op een baan die hij of zij graag zou willen. Je kan dit werk gemakkelijk vanuit huis doen en zelf bepalen wanneer je de sollicitatiebrieven schrijft.

Heeft jouw klant de baan gekregen waar hij of zij met jouw sollicitatiebrief op solliciteerde, dan geeft dit een geweldig gevoel en een hoop motivatie!

11. Biografieën schrijven

Artiesten of podiumkunstenaars hebben vrijwel allemaal een biografie nodig. Het is niet altijd eenvoudig om deze te maken. Jij kan ze hierbij helpen.

Als biografieschrijver zorg jij ervoor dat datgeen wat betekenisvol en vermeldenswaardig is, in het juiste licht neergezet wordt. Dat je de juiste emoties op het juiste moment weet op te roepen.

Natuurlijk zul je jezelf wel eerst in het leven en het werk van de artiest of podiumkunstenaar moeten verdiepen. Maar als je oprechte interesse in mensen en hun werk hebt, zal dit er juist voor zorgen dat je een perfect en sprekend biografie weet te maken.

Om hier een volledig maandsalaris mee te verdienen, wordt lastig. Gelukkig zijn er nog veel meer interessante manieren om geld te verdienen.

12. Levensverhalen schrijven

Wellicht heb je hier nog niet aan gedacht, maar eigenlijk is het een prachtig beroep; het interviewen van mensen over hun leven en dit alles op mooie wijze verwoorden en maken tot een compleet levensverhaal.

Wanneer je hiermee begint kun je deze levensverhalen compleet maken met foto’s uit de collectie van de persoon waar het levensverhaal over gaat en deze uiteindelijk laten drukken in boekvorm.

Mensen kunnen dit boek zelf bijvoorbeeld schenken aan hun kinderen of kleinkinderen, maar (klein)kinderen kunnen bijvoorbeeld ook een levensverhaal van hun (o)pa of (o)ma laten maken als cadeau.

Tip: Start je met het schrijven van levensverhalen, dan kun je er voor kiezen om eenvoudig een eigen website te maken en eventueel affiliates in te schakelen, zodat je jouw werk bij een brede groep mensen onder de aandacht kan brengen.

Direct beginnen en geld verdienen met schrijven

Geld verdienen met schrijven is dus erg goed mogelijk. Hoeveel geld je met schrijven gaat verdienen ligt aan jouw motivatie en inzet. Eerst zul je moeten kiezen welk van de hiervoor genoemde manieren jou aanspreekt.

Is dit door het schrijven van: SEO teksten, blogteksten in opdracht of start je een eigen blog? Misschien is juist dit het moment om je eerste boek of e-book te schrijven of wil je studenten gaan helpen met het schrijven van scripties?  Wellicht wil je ondernemers helpen door het schrijven van ondernemersplannen of wil je mensen helpen met het schrijven van hun sollicitatiebrieven?  Heb je veel interesse in de levensloop van andere mensen dan is het schrijven van biografieen en/of levensverhalen wellicht iets voor jou? Zo je ziet is er keuze genoeg 😉

Ben je gemotiveerd en ga je er voor? Dan gaat het je zeker lukken!

Anderen bekeken ook

Geld-verdienen-vanuit-huis-online-geld-verdienen-veel-geld-verdienen-in-korte-tijd
Geld verdienen vanuit huis - Dit zijn de populairste manieren...
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis
Passief inkomen genereren -
Onze 5 favorieten!
geld-verdienen-met-schrijven-online-geld-verdienen-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren
Blog beginnen (simpel) -
Met voorbeelden en stappenplan