5 betrouwbare manieren om makkelijk geld te verdienen
makkelijk-geld-verdienen-snel-geld-verdienen-online-geld-verdienen-slapend-rijk-worden-001

5 betrouwbare manieren om makkelijk geld te verdienen

Geld-verdienen-met-bloggen

Willeke

7 april 2021

Hoe kun je makkelijk geld verdienen?

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je graag wilt weten hoe je makkelijk geld kan verdienen. Er is op dit moment veel meer mogelijk dan je denkt, want hier zijn heel wat verschillende manieren voor.

Ook als je op dit moment geen werk buitenshuis hebt of als je een volle week in loondienst zit, kun je vandaag al beginnen met extra geld verdienen. In dit geval hoef je geen ervaring of veel geld te hebben. Het gaat er vooral om of je er tijd voor over hebt om hier mee te beginnen. Al is het maar 10, 20 of 30 minuten per dag!

Zou het niet heerlijk zijn dat je op een dag kan zeggen: “Ik verdien met weinig inspanning een leuk inkomen”? Met dit inkomen kun je dingen kopen die je graag wilt hebben, je schulden afbetalen of gewoon lekker sparen.

Er zijn veel mensen die denken dat makkelijk geld verdienen eigenlijk helemaal niet kan. Ze denken dat het te mooi is om waar te zijn.

De realiteit is juist dat er heel wat verschillende manieren zijn om dit wel voor elkaar te krijgen. Wij zijn er achtergekomen dat het juist dankzij het internet mogelijk is om makkelijk geld te verdienen. Er zijn tegenwoordig heel wat mensen die hier hun volledig inkomen mee verdienen.

En nee… nogmaals: je hebt hier geen ervaring voor nodig en je hoeft er niet veel geld voor te hebben om te beginnen met online geld verdienen.

Je moet gewoon de eerste stap durven zetten en nieuwe dingen uit durven proberen.

In dit artikel vertel ik je hoe je het voor elkaar krijgt om makkelijk geld te verdienen.

Dit is waarom mensen twijfelen en de stap niet durven wagen.

Toen wij (net als jij) op internet een manier zochten om op een makkelijke manier geld te verdienen, en dan het liefst een passief inkomen te genereren, kwamen we allerlei verdienmodellen tegen.

Van veel verdienmodellen wisten we niet zeker of het wel betrouwbare was. Zeker als er een korte cursus werd aangeboden om inzicht te krijgen in de beste manier om het tot een goed resultaat te laten komen. Was de maker van de cursus wel een echt persoon of was het oplichterij? Was het niet allemaal te mooi om waar te zijn? Op internet is het soms lastig om na te gaan of een bepaald verdienmodel wel echt betrouwbaar is.

Neem je een cursus af dan steek je er wel je zuurverdiende geld in, terwijl het dan de vraag is of je deze investering er ook daadwerkelijk weer uithaalt. Veel mensen stagneren op dit punt. Want… er zit een (klein) risico aan: Brengt de cursus niet wat je had gehoopt, dan is je geld weg en heb je er niks voor terug gekregen!

Ook zijn er mensen die wel willen, maar vooraf al denken dat ze te weinig kennis en ervaring hebben. Ze geloven dus niet dat het ze gaat lukken om online geld te verdienen. De ‘ja, maars…’ spoken door hun hoofd. Zonde! Wij zijn van mening dat je na goed onderzoek, altijd een stap moet durven nemen. Dat hebben wij immer ook gedaan? En met succes 😀

Ik zal je nu meenemen in 5 betrouwbare manieren om online makkelijk geld te verdienen. Deze manieren gebruiken we zelf of willen we in de toekomst gaan gebruiken. We hebben goed onderzoek gedaan. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat dit betrouwbare manieren zijn en je bij voldoende inzet en motivatie ook daadwerkelijk online geld zal verdienen.

5 betrouwbare manieren om makkelijk geld te verdienen.

Daar gaan we… Hier laat ik je precies zien, welke 5 betrouwbare manieren er zijn om makkelijk geld te verdienen (ook al ben je nog in loondienst en/of heb je weinig tijd):

1. Een eigen blog + affiliate marketing

Wil je een passief inkomen verdienen? 

Dus... geld verdienen terwijl je met iets anders bezig bent of slaapt 😉? Dan is de kans groot dat dit iets voor jou is! 


Het belangrijkste is dat je bedenkt in welke niche je actief wilt zijn. Vervolgens bedenk en claim je een domeinnaam. Dat kan bijvoorbeeld al heel eenvoudig en goedkoop via Neostrada.
makkelijk-geld-verdienen-passief-inkomen-genereren-geld-verdienen-vanuit-huis-snel-geld-verdienen-001
Een domeinnaam vastleggen kan al binnen enkele minuten via Neostrada. Klik hier om naar Neostrada te gaan.
Aan deze domeinnaam koppel je een website. Heb je geen ervaring met websites, dan kunnen we je van harte de Phoenix website software aanraden. We zijn erg enthousiast over het gebruiksgemak en de mogelijkheden! Deze software gebruiken we ook voor deze website gebruiken.
makkelijk-geld-verdienen-online-geld-verdienen-vanuit-huis-geld-verdienen-passief-inkomen-genereren
Met de Phoenix website sofware kun je binnen no-time een professionele website online zetten. Yeahhh...! 
Oké, heb je website software aangeschaft dan kun je hier blog artikelen op plaatsen. Ik raad je aan om blog's te schrijven over onderwerpen en/of producten die jij interessant vindt en waar jij kennis van hebt. Zo kom je betrouwbaar over en blijf je het langer leuk vinden om aan je blog te werken.

In de blog artikelen die je schrijft, verwijs je de lezer naar producten of diensten die aangesloten zijn bij een affiliate netwerk waar jij partner van bent. Klikt je bezoeker op de link en koopt deze het product wat jij aanbeveeld, dan verdien jij automatisch een bepaalde commissie. Je hebt dus geen winkel of klantenservice nodig!

Tip: Wil je hier meer over weten? In dit artikel vertellen we je meer over geld verdienen met affiliate marketing >>

2. Je eigen E-book schrijven

Dit is een goede manier om de kennis die je hebt over te dragen aan andere mensen. Ieder mens heeft ‘iets’ waar hij of zij veel kennis van heeft, jij ook. Ga eens na wat dit is en of je hier iets mee wilt doen.

Wil je een e-book schrijven dan is het verstandig om na te gaan waar je bekend om wilt staan en over welk onderwerp je e-book precies moet gaan. Zorg ervoor dat het e-book dat je schrijft waardevol is, zodat de lezer er daadwerkelijk iets aan heeft.


Een e-book is een hele waardevolle aanvulling als je al een website hebt. Je kunt ook overwegen om een website te starten en hier je e-book op te promoten. Met deze website software kun je dat eenvoudig voor elkaar krijgen.

Omdat je bij een e-book geen drukkosten hebt, kun je hier meer aan verdienen dan aan een fysiek boek. Het voordeel is dat je deze maar 1x hoeft te schrijven en je er heel veel van kunt verkopen, zonder dat je boeken bij moet laten drukken.

3. Een online cursus opzetten

Een online cursus kun je simpelweg vanaf de keukentafel maken. Het lijkt ingewikkelder dan het is. Je hoeft ook niet in 1x dé meest perfecte cursus neer te zetten. Jouw online cursus kun je gaandeweg steeds iets meer finetunen.

Wel is het belangrijk dat je goed nadenkt over het doel van je online cursus. Ook is het wel handig als je over bepaalde kennis over het onderwerp beschikt (of kennis gaat opdoen). Op deze manier kun je jouw ‘klant’ echt goed verder kan helpen. En is jouw cursus waardevol.


Wil je een online cursus opzetten, dan raad ik je aan om eerste te kijken welk systeem je wilt gaan gebruiken, voordat je jouw content (teksten e.d) gaat maken. Dan weet je waar je rekening mee moet houden en hoe je jouw cursus het beste in kunt gaan richten. Anders kun je voor verrassingen, tegenvallers en hoge kosten komen te staan. 


Weet je eenmaal wat je met bepaalde community software kan, dan kun je dus direct gerichter aan de slag om jouw online cursus op te zetten. Op deze manier doe je geen werk voor niets, want dat zou echt zonde zijn!

Een online cursus opzetten? Lees dan dit gratis e-book boordevol waardevolle tips >>


Wil je weten welke software voor jouw online cursus geschikt is? Dan raad ik je graag deze software aan (gratis uitproberen) >>

4. Producten inkopen om te verkopen via Bol.com of Amazon

Wie op internet zoek naar online geldverdienen is dit verdienmodel zeker al een keer tegengekomen. Zelf was ik hier in eerste instantie sceptisch over. Was dit wel een betrouwbare manier om een (extra) inkomen te verdienen?

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan en ben er heel enthousiast over! Zodra ik er tijd voor heb wil ik dit verdienmodel daadwerkelijk uitproberen. Het is een ideale manier om producten te verkopen via websites die dagelijks heel veel bezoekers ontvangen!

Deze manier van werken is nog niet heel populair, maar wel flink in opmars.


Het gaat er hierom dat je uitzoekt welke producten je vrij goedkoop kan importeren, om deze dan via Bol.com of Amazon.nl te verkopen.

Als ik hiermee start wil ik de cursus van Winston Zwemer over producten inkopen en verkopen op Bol.com gaan volgen. Deze blijkt heel succesvol te zijn. Bekijk zijn gratis webinar hier >>

En omdat Amazon momenteel de grootste/snelst groeiende e-commerce platform is, zou ik er persoonlijk ook voor kiezen om te starten met de verkoop van producten via Amazon.

Ik ontdekte dat Tijn van Adspension al jaren ervaring heeft met verkopen via Amazon. Hij weet dus alles wat belangrijk is om verkopen via Amazon tot een succes te maken. Hij heeft samen met zijn team al 100-en mensen/bedrijven geholpen met het succesvol promoten en managen van producten. Hij heeft een interessante online training ontwikkeld, waar je precies ontdekt hoe je verkopen op Amazon tot een succes kan maken. Bekijk zijn video waar hij je een korte uitleg geeft hier >>

5. Geld verdienen met filmpjes maken en plaatsen op YouTube

Vind jij het leuk om filmpjes te maken?

Zo ja, dan kun je online geld verdienen door filmpjes te maken over je hobby, je dagelijkse belevenissen, je huisdieren of ervaring met bepaalde producten. Deze filmpjes kun je bijvoorbeeld op YouTube te zetten.

Om geld te verdienen met het maken en plaatsen van filmpjes op YouTube, bedenk je eerst waar je filmpjes over wil maken. Vervolgens zorg je voor een goede camera en begin je gewoon.

Een van mijn eerste manieren om online geld te verdienen, was filmpjes maken en plaatsen op YouTube. Ik was in die tijd op zoek naar een manier om geld te verdienen vanuit huis, naast mijn huidige baan in de zorg. Ik zocht een manier om online geld te verdienen en op die manier een inkomen op te bouwen, zodat ik mijn baan op kon zeggen.

Ik ben gewoon heel simpel begonnen met het maken van korte filmpjes over bakken en creatief bezig zijn.

Geloof het of niet, maar ik verdien hier nu mijn salaris mee wat ik normaal in de zorg verdiende. 

Geen slechte manier om geld te verdienen toch?

Dus, zo je ziet kun je geld verdienen vanuit huis door filmpjes te maken en op YouTube te zetten. Hoe meer kennis je van iets in huis hebt, hoe meer je kunt verdienen.

Tip: Wil je meer weten over geld verdienen met YouTube? In dit artikel vertel ik je hier veel meer over >>

Onze online geld verdienen TIPS:

Makkelijk geld verdienen kan door het starten van een online business vanuit huis. We spreken uit ervaring.

Toch willen we je nog wat tips meegeven, doe er je voordeel mee!


Tip 1. Begin gewoon.
iedere nieuwe uitdaging is spannend. Laat je niet afleiden door gedachten als ‘ik heb geen ervaring’, ‘dat lukt mij nooit’ etc. Durf er gewoon voor te gaan!

Tip 2. Sta open om te leren.
Heb je geen ervaring? Geen probleem! Zorg er dan voor dat je jezelf goed inleest en je je kennis vergroot. Zo kom je stap-voor-stap steeds iets verder en bewandel je de weg naar een expert-status.

Tip 3. Geloof in je eigen kunnen, iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten!
Kijk bij het opzetten van een online onderneming juist naar deze kwaliteiten en zet deze in. Heb je bijv. geen ervaring met websites, maar vind je het leuk om je in nieuwe dingen te verdiepen of heb jij doorzettingsvermogen? Kijk dan vooral naar de laatste twee eigenschappen die je hebt en start gewoon!

Tip 4. Wees niet bang om af en toe te investeren in jezelf en je online onderneming.
Schaf bijvoorbeeld een (korte) cursus, e-book of software aan om de groei van je online business te stimuleren i.p.v. te laten stagneren of te denken: ‘Ik kom nu toch niet meer verder of het lukt me niet’. Door in jezelf en je business te investeren, kom je JUIST WEL verder!

Gebruik onze online geld verdien tips bij het starten van je online business, doe er je voordeel mee!

Tot slot

De bovenstaande manieren om makkelijke geld te verdienen, zijn een greep uit de mogelijkheden die er zijn. Er zijn nog heel wat meer manieren om online geld te verdienen.

Wat ons betreft hebben de manieren die ik je heb laten zien de meeste kans van slagen. Je hoeft er geen ervaring voor te hebben of een groot startkapitaal, terwijl je toch leuk (extra) geld kan gaan verdienen.

Zelf gebruiken we meerdere van bovengenoemde manieren om vanuit huis geld te verdienen.

Denk niet te moeilijk... zet gewoon de eerste stap en durf een nieuwe weg in te slaan. Iedere stap die je zet is een stap naar meer inkomsten. Dat hebben wij ook gedaan! En als het ons lukt, dan lukt het jou ook 👌

Succes!

Anderen bekeken ook

Geld-verdienen-vanuit-huis-online-geld-verdienen-veel-geld-verdienen-in-korte-tijd

Geld verdienen vanuit huis in 2021 -
Dit zijn de populairste manieren..

blog-laten-schrijven-blogpost-blog-voorbeeld-een-blog-beginnen-geld-verdienen
Blog beginnen in 2021 (simpel) -
Met voorbeelden en stappenplan
YouTube-kanaal-beginnen-tips-You-Tube-kanaal-starten-geld-verdienen-met-youtube-filmpjes-op-youtube-zetten
Geld verdienen met YouTube -
Zo doe je dat!