Slapend rijk worden? 7 betrouwbare manieren in 2021
slapend-rijk-worden-online-geld-verdienen-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren-001

Slapend rijk worden?

7 betrouwbare manieren!

Wil jij graag slapend rijk worden?

Dat zou heerlijk zijn toch? Geld verdienen terwijl je slaapt of terwijl je andere leuke dingen aan het doen bent? Voor heel veel mensen is dit een droom, maar lijkt het erg onwerkelijk. Juist nu, in dit internettijdperk, is het goed mogelijk om geld te verdienen terwijl je slaapt.

Misschien is het nu lastig voor te stellen, maar het internet kan er voor zorgen dat jij geld verdient terwijl je iets anders aan het doen bent. Het kan er zelfs voor zorgen dat je je baan in loondienst op kan zeggen, dat je veel meer geld gaat verdienen dan nu.

In dit artikel zal ik je vertellen of slapend rijk worden een feit of fabel is, zal ik je 7 betrouwbare  manieren geven om geld te verdienen terwijl je slaapt, vertel ik je wat bepalend is voor jouw succes en geef ik je bruikbare tips, zodat jij aan de slag kan gaan.

Wil jij meer weten over slapend rijk worden? Lees dan snel verder!
slapend-rijk-worden-online-geld-verdienen-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren-001

Slapend rijk worden een feit of een fabeltje?

Wat zou het heerlijk zijn om vandaag met iets te beginnen en al vrij direct heel veel geld te verdienen. Het liefst zou je een manier vinden om rijk te worden terwijl je er weinig tot niets voor hoeft te doen. Met andere woorden je wilt het liefst vandaag al slapend rijk worden.

Veel mensen denken dat deze manier bestaat en gaan hiernaar opzoek. Alleen houden ze er geen rekening mee dat deze manier van DIRECT al veel geld verdienen niet bestaat. Wat wel bestaat is slapend rijk worden op de wat langere termijn, denk hierbij aan 1 jaar of meer.

Slapend rijk worden is dus zeker geen fabeltje en bestaat dus wel. Alleen moet je er eerst wel iets voor doen. Ik zal je zometeen enkele manieren geven, die zich bewezen hebben dat het mogelijk is om geld te verdienen terwijl je slaap. Er zijn zelfs mensen die hiermee dus slapend rijk worden.

En weetje wat het mooie is… Om te starten hoef je vaak niet eens een grote investering te doen!

6 Manieren om slapend rijk te worden

Oké, ik zal je nu 7 verschillende verdienmodellen geven die er voor zorgen dat jij geld kan verdienen terwijl je slaapt. Die er zelfs voor kunnen zorgen dat jij je baan in loondienst op kan zeggen. Met onderstaande verdienmodellen laat jij simpelweg het internet voor je werken. Alle verdienmodellen kun je overigens naast je huidige baan beginnen.

Ook wij passen verschillende van onderstaande verdienmodellen toe en ook wij verdienen geld terwijl we liggen te slapen of terwijl we aan het strand liggen of iets leuks aan het doen zijn.

#1. Geld verdienen met je website

Waar veel mensen niet aan denken is de manier om geld te verdienen met een eigen website. Hoe makkelijk kan het zijn. Je hoeft geen technische kennis te hebben, om een betaalbare website online te zetten. Iedereen kan deze manier om online geld te verdienen toepassen.

Binnen no-time kun je voor een klein bedrag je eigen domeinnaam vast laten leggen en een website beginnen. Zelf werken we graag met deze kant en klare website software.

Op je eigen website kun je bijvoorbeeld een eigen blog beginnen en starten met affiliate marketing (hier kom ik zo nog op terug), je kunt ook een eigen fysiek product bedenken en verkopen via je website of een eigen e-book of online cursus maken en deze aan jouw bezoekers aanbieden. Ook kun je er voor kiezen om advertentieruimte op je website te verkopen en hier maandelijks een vast bedrag mee te verdienen. Pak je het slim aan, dan kun je hier maandelijks geld mee verdienen terwijl je slaapt!

Wil je meer weten over geld verdienen met je website? Hier vertel ik je meer >>

#2. Geld verdienen met Affiliate Marketing

Dit is een verdienmodel wat steeds populairder wordt. Een simpel verdienmodel, wat er voor kan zorgen dat je binnen een jaar geld verdient terwijl je slaapt.

Bij affiliate marketing breng je een affiliate product op je website of blog onder de aandacht van jouw websitebezoeker. Klikt de bezoeker op de affiliate link die jij op je website of blog hebt gezet, dan gaat deze naar de website van het bedrijf wat dit product verkoopt. Gaat de bezoeker over tot aankoop, dan ontvang jij hier een vooraf afgesproken bedrag of percentage van.

Op internet kun je heel wat informatie vinden over het starten van een affiliate marketing business, wel kost dit heel veel tijd om uit te zoeken. Ook is het de vraag of je dan ook daadwerkelijk geld met affiliate marketing zal verdienen. Wil je een goede start maken en binnen een jaar een goed inkomen met affiliate marketing verdienen, zodat je slapend je geld verdient?  

Dan raad ik je graag de affiliate cursus aan die wij ook hebben gevolgd. Hier krijg je duidelijke uitleg en handvatten voor het starten met affiliate marketing.

Wil je eerst meer weten over geld verdienen met Affiliate Marketing? Klik dan hier >>

#3. Geld verdienen met een online cursus

Geld verdienen met een online cursus? Ja, ook dit is een mogelijkheid om passief geld te verdienen. Misschien was dit helemaal niet in je opgekomen! Je vraagt je vast af hoe het kan dat een eigen online cursus er voor zorgt dat je slapend rijk wordt? Ik zal het je uitleggen.

Stel… je hebt veel kennis over een bepaalde hobby of van een bepaald vakgebied. En je kunt mensen echt iets leren, dan is dit een hele mooie manier om je kennis over te dragen en hier ‘makkelijk’ geld mee te verdienen.

Bij het maken van een online cursus, hoef je deze maar 1x te maken. Vervolgens kun je deze cursus aan honderden, ja duizenden mensen verkopen. Terwijl jij ligt te slapen of lekker aan het strand ligt, kunnen mensen jouw cursus kopen en verdien jij geld.

Zeker als je via een website met goede marketing tools je online cursus aanbiedt. Dit kan er voor zorgen dat je omzet gigantisch stijgt en jij veel geld verdient met je online cursus.

Overweeg je om een online cursus op te zetten, dan raad ik je graag dit GRATIS ebook aan. In dit ebook ontdek je hoe jouw online cursus voor wederkerende inkomsten kan zorgen. En dit alles terwijl jij lekker slaapt of aan het strand ligt.

#4. Geld verdienen met het maken van een e-book

Kun je hier slapend rijk mee worden? Ja en nee. Het ligt er heel erg aan waar jouw e-book over gaat. Wel weet ik dat het mogelijk is om een leuk inkomen te verdienen met het maken van e-books.

Wel is het belangrijk dat je veel waarde geeft, zodat de koper er echt iets aan heeft. Ook zorgt een aantrekkelijke cover ervoor dat jouw e-book sneller verkoopt.

Er zijn verschillende manieren om je e-book te verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via een eigen website. Wil je de verkoop van je e-book een boost geven dan is het aan te raden om hier bijvoorbeeld een productlancering aan koppelen. Wat je ook kan doen is je e-book aan een affiliate programma hangen, zo kunnen bijvoorbeeld bloggers je e-book promoten. Dit kun je doen in ruil voor een commissie per verkoop. Zo krijg je het effect van een olievlek en zul je sneller meer verkopen.

Je kunt een e-book ook gebruiken als GRATIS ‘lokkertje’. Je geeft dan een waardevol e-book gratis weg, in ruil voor een naam en e-mailadres. Op deze manier bouw je een mailinglijst op en kun je deze personen kennis laten maken met jouw en je ondernemen, kun je een band opbouwen en ze uiteindelijk iets verkopen.

#5. Geld verdienen met verkopen op Bol.com

Dit is een slimme manier om geld te verdienen. Je koopt goedkoop producten in het buitenland en verkoopt ze vervolgens voor: inkoopprijs x10 of x20 via Bol.com.


Het is al ruim 10 jaar mogelijk dat particulieren of bedrijven hun eigen producten via Bol.com verkopen. Het voordeel hiervan is dat je profiteert van de bekendheid die Bol.com heeft. De website trekt per maand namelijk ruim 10 miljoen bezoekers! (Bron: NOBO) Ook heeft Bol.com al meerdere keren het award ‘Beste webwinkel van Nederland ontvangen’. En ja…. Wie in Nederland kent Bol.com nou niet? Jij kunt daar op deze manier een graantje van meepikken.


Overigens kun je met dit verdienmodel kun je beginnen zonder dat je een voorraad, magazijn of veel geld hebt. Hoe jij hiermee kunt starten legt Jia Ruan uit in zijn GRATIS online training. Ga hier direct naar de GRATIS online training en reserveer je plek (vol = vol) >>


PS. Mocht je willen weten of Jia Ruhan echt bestaat? Bekijk hier een aflevering over Jia op BNNVARA 

#6. Geld verdienen met YouTube

Youtube is niet alleen voor het kijken van filmpjes. Geld verdienen met je eigen YouTube kanaal is heel goed mogelijk. Veel mensen weten alleen niet hoe ze dit voor elkaar moeten krijgen.

Wel is het zo dat je eerst aardig wat abonnees nodig hebt voordat je er iets aan gaat verdienen. Heb je eenmaal enkele duizenden abonnees, dan kun je manieren bedenken om geld met YouTube te verdienen.

Dit kan bijvoorbeeld door YouTube toe te staan om advertenties voor je filmpje te vertonen, affiliate marketing toe te passen of influencer te worden. Heb je eenmaal een goedlopend YouTube kanaal dan kun je hier slapend rijk mee worden, dus… Ook geld verdienen terwijl je slaapt.

Wil je meer weten over geld verdienen met YouTube? Hier vertellen we je meer >>

Tips voor online geld verdienen

Stel je kiest ervoor om een online business te beginnen. Je hebt besloten dat je er echt voor gaat. Dat je jezelf niet bij de eerste en beste tegenslag laat kennen, maar gewoon stug een jaar lang doorgaat. Dan geef ik je hier een paar waardevolle tips, die ik uit ervaring aan je meegeef.

Om me heen zie ik het vaak misgaan. Iemand begint enthousiast, maar haakt binnen 3 maanden alweer af. Dat is echt zonde. Online is er zoveel mogelijk, maar je moet ze wel willen zien en je moet ook realistisch over de mogelijkheden zijn.

Het is dus niet zo dat je binnen korte tijd slapend rijk wordt, dus dat je binnen korte tijd al miljonair bent. Begin je een online business? Dan is het nodig om hier de tijd voor te nemen en het de tijd te geven voordat jij je eerste geld verdient. Er is simpelweg geen manier (nergens!) waarmee je binnen 1 dag al rijk zal zijn. Het is een kwestie van tijd. En wat is een jaar op een mensenleven?

Jouw interesses en acties zijn bepalend voor je succes!

Je weet nu dat het mogelijk is geld te verdienen terwijl je slaapt, dat het zelfs mogelijk is om slapend rijk te worden. Waar het wel mee staat of valt is jouw interesse en jouw inzet…

Ik raad je aan om goed te kijken naar jouw interesses:
Ben je het liefst creatief bezig en vind je maken van filmpjes leuk dan is het opzetten van een eigen YouTube kanaal vast iets voor jou!

Vind jij het veel leuk om je te verdiepen in bepaalde onderwerpen en schrijf je graag? Dan zou het opzetten van een affiliate marketing business wel eens iets voor jou kunnen zijn.  

Heb je een hobby waar je erg enthousiast over bent en waar je veel kennis van hebt of ben jij expert in een bepaald vakgebied? Overweeg dan zeker eens of het maken van een online cursus iets voor jou is!

Het allerbelangrijkste is uiteindelijk de acties die je onderneemt. Je kunt wel starten met een online business, maar jouw inzet en doorzettingsvermogen is cruciaal. Eerst zul je een goede basis neer moeten zetten voordat je ook daadwerkelijk geld kan verdienen terwijl je slaapt.

Ga dus bij jezelf na of je er voor gaat en of je die inzet ook waar wilt maken. Ben jij bereid om eerst een half jaar tot een jaar te werken aan de basis van een passief inkomen of heb je dit er niet voor over? Iedereen die online geld verdient heeft eerst inzet moeten tonen, voordat hij of zij beloond werd. Wij ook. Wel weten wij uit ervaring dat inzet wordt beloond!

Anderen bekeken ook

Geld-verdienen-vanuit-huis-online-geld-verdienen-veel-geld-verdienen-in-korte-tijd

Geld verdienen vanuit huis in 2021 -
Dit zijn de populairste manieren..

slapend-rijk-worden-online-geld-verdienen-geld-verdienen-vanuit-huis-passief-inkomen-genereren-001
Blog beginnen in 2021
(Simpel!)
YouTube-kanaal-beginnen-tips-You-Tube-kanaal-starten-geld-verdienen-met-youtube-filmpjes-op-youtube-zetten
Geld verdienen met YouTube in 2021 - Zo doe je dat!