Affiliate Marketing Revolutie - Je geld waard?
vanuit-huis-geld-verdienen

Affiliate Marketing Revolutie (review)

Is het je geld waard?

de-beste-website-software-phoenix-website-geld-verdienen-met-website-goede-website-phoenix-website-ervaringen-website-maken-imu

Willeke

21 februari 2022

Affiliate Marketing Revolutie review

Waarschijnlijk wil je meer weten over de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Misschien vraag je jezelf af of de aanschaf van deze cursus je geld wel waard is of wil je van iemand die deze cursus heeft aangeschaft weten of deze cursus jou echt gaat helpen om online geld te verdienen.


Zelf heb ik de cursus Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft en ben met deze cursus aan de slag gegaan!

Verdienen ik nu online geld? Vandaag lees je mijn Affiliate Marketing Revolutie Review.

Wil jij:

 • Zelf kunnen beslissen waar en wanneer je werkt?
 • Geld verdienen terwijl je met andere dingen bezig bent?
 • Wil je financieel niet afhankelijk zijn van een werkgever?

  Voor mij leek dit een droom die onmogelijk zou zijn.

  In 2018 vroeg ik mezelf af, gaat de cursus Affiliate Marketing Revolutie mijn dromen waar maken? En nu weet ik, dit is mogelijk! Het enige wat jij net als mij hoeft te doen is: beginnen, ga aan de slag! De sleutel van succes met Affiliate Marketing Revolutie is doorzetten. En dan, wordt ook jouw droom waar.


Maar eerst ben je nog op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revolutie en over Internet Succesgids van Jacko Meijaard. Je wilt vast weten of Jacko Meijaard betrouwbaar is en of zijn cursus jou echt gaat leren om een goede affiliate website op te zetten.

Dat je niet de enige bent die meer wilt weten over deze cursus, blijkt wel . De cursus Affiliate Marketing Revolutie is erg populair! Maandelijks wordt er veel gezocht naar ervaringen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Inhoudsopgave:

1. Affiliate marketing
2. Mijn Affiliate Marketing Revolutie Review
3. Wat leer je in de cursus?
4. De plus- en minpunten van de Affiliate Marketing Revolutie
5. Wat kan je verdienen met Affiliate Marketing?
6. Heb ik succes behaald door middel van de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Affiliate marketing

In 2018 stond ik dus op dat punt van twijfel, wel of niet de cursus aanschaffen?

Nadat mij de manier van online geld verdienen met Affiliate Marketing onder ogen was gekomen en ik hier meer over had gelezen, kwam ik op de site Internet Succesgids van Jacko Meijaard terecht, en zag ik zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie.  Jacko Meijaard geeft aan dat hij met maar 1-2 uurtjes ‘werk’ per dag minimaal € 10.000,-  per maand verdien. Zo, dat vind ik behoorlijk wat!

Steeds meer kwam ik positieve verhalen tegen van mensen die online geld verdienen met affiliate marketing. Iedere keer las ik in die verhalen terug dat affiliate marketing hun de vrijheid gaf om te kunnen werken waar en wanneer zij willen, daar kon ik alleen maar van dromen.


Geweldig! Dit wilde ik als moeder ook. Zelf kunnen beslissen waar en wanneer ik zou werken, tussen mijn dagelijkse bezigheden door. Mijn ultieme droom? Geld verdienen terwijl ik mijn huishouden doe, met mijn gezin aan het strand zit of met andere leuke dingen bezig ben.


Herken je deze gedachten?


Wat mij enorm aansprak aan deze cursus was dat ik technische kennis niet perse nodig heb. In de video cursus laat Jacko stap voor stap zien hoe ik op een eenvoudige en effectieve manier een affiliate website op kan zetten. 


En de prijs? Daar hoef ik het ook niet voor te laten. De cursus koste mij door een persoonlijke aanbieding eenmalig € 47,- en ik heb mijn heel leven toegang tot de sleutel van succes met deze Affiliate Marketing Revolutie. 

Mijn Affiliate Marketing Revolutie Review

Eerst was ik wat sceptisch. Ik vroeg mezelf af: waarom zou iemand zijn eigen manier van online geld verdienen aan mij vertellen, zodat ik ook geld kan
verdienen op internet? Hoe weet ik nu of deze cursus wel betrouwbaar is?

Na aardig wat onderzoek gedaan te hebben of deze cursus wel betrouwbaar was, hoorde ik een poosje later uit mijn kennissenkring dat Jacko Meijaard een bekende van hen is. Dat kwam mooi uit! Ik vroeg gelijk wat voor persoon Jacko Meijaard is. Zij vertelde mij dat hij een rustig, eerlijk en betrouwbaar persoon is.

Dit eerlijke antwoord was voor mij precies het duwtje wat ik nodig had, en ik besloot de Affiliate Marketing Revolutie dan ook direct aan te schaffen!

Nadat ik de cursus had aangeschaft ben ik aan de slag gegaan. Nu ben ik over deze cursus zo enthousiast dat ik hoop dat er veel mensen aan de slag zullen gaan met de Affiliate Marketing Revolutie. Zodat ook jij kan bouwen aan een passieve inkomstenstroom, en uiteindelijk net als mij zelf kan indelen waar en wanneer je werkt.

Bekijk hieronder eens de review van Noor:

Wat leer je in de cursus?

De Affiliate Marketing Revolutie cursus bestaat uit 7 makkelijk te volgen modules.


In deze modules begeleid Jacko jou aan de hand van video’s met het volgende:


- Wat affiliate marketing precies inhoud.
- Welk product je kan kiezen.
- Een affiliate website opzetten.
- Woordonderzoek doen (SEO).
- Tips om je website zo succesvol mogelijk in te richten.
- Het verdienmodel van Affiliate Marketing toe te passen.


Wat ik zo fijn vind aan deze cursus, is dat wanneer je toegang hebt tot deze cursus, heb je ook toegang tot het forum van Internet Succesgids. Op dit forum delen andere enthousiaste leden (van gevorderde tot net startende leden) hun ervaring en vragen over affiliate marketing. En heb je een vraag? Schroom niet, dan zijn er altijd enthousiaste leden die jouw vraag willen beantwoorden.

De plus- en minpunten over de Affiliate Marketing Revolutie

In deze Affiliate Marketing Revolutie review wil ik je laten zien wat ik als positief en negatief heb ervaren aan deze cursus:


Pluspunten:

 • Een makkelijk praktische te volgen videocursus.
 • Zonder technische kennis kan je aan de slag.
 • Duidelijke uitleg om een affiliate website op te zetten.
 • Hoe je zoekwoordanalyse (SEO) uit kan voeren.
 • De beste manier om een affiliate artikel te schrijven.
 • Je hebt een forum waar je kan communiceren met mede startende of gevorderde leden.
 • Je hebt levenslang toegang tot de cursus, deze wordt up to date gehouden.


Nadat ik de cursus gevolgd had kwam ik tot de conclusie dat de prijs van deze volledige cursus veel lager is dan wat de cursus in mijn ogen waard is, de Affiliate Marketing Revolutie kost mij door een persoonlijke aanbieding maar € 47,-. Als je ziet welke affiliate kennis je daarvoor terug krijgt + dat je via een forum voor leden met elkaar kan communiceren en hulp vragen over alles wat met Affiliate Marketing te maken heeft. Dan is deze investering van € 47,- helemaal niet veel!


Ontdek hier jouw persoonlijke aanbieding! >>

Wanneer je de cursus aanschaft biedt Jacko jou ook nog eens een 30 dagen niet goed is geld terug garantie. Dit betekend dat je de cursus de eerste 30 dagen ook nog eens gratis uit kan proberen.


Minpunten:

 1. Door het lage aanschafbedrag, kun je de indruk krijgen dat de cursus niet waardevol genoeg is. Terwijl dit dus helemaal
  niet zo is.
 2. De cursus is opgezet rond het WordPress thema Marketheme. Dit Marketheme systeem verzorgd dan tevens ook de hosting en de back-ups, voor dit pakket betaal je maandelijks € 67. Omdat wij dit bedrag best veel vinden zijn wij zelf  aan de slag gegaan met Phoenix.


Conclusie:
De minpunten wegen absoluut niet op tegen de positieve punten die ik heb ervaren met de Affiliate Marketing Revolutie, en vind ik de aanschaf van de cursus zeker nog steeds 100% de moeite waard.

Wat kan je verdienen met Affiliate Marketing?

Wellicht vraag je jezelf af wat je verdiensten zullen zijn wanneer jij start met Affiliate Marketing. In deze Affiliate Marketing Revolutie Review wil ik jou daarom eerlijk antwoord geven op deze vraag.

Niemand kan jou dit antwoord zwart op wit geven. Wanneer en hoeveel  inkomsten je met Affiliate Marketing gaat behalen, hangt voor iedereen persoonlijk af van meerdere factoren.

Welke factoren mee zullen spelen zijn: 

- In welke Affiliate branche wil je actief  zijn?
- Hoeveel tijd en energie kun jij besteden aan het schrijven en plaatsen van content (artikelen)?
- Hoe goed Google jou artikelen gaat vinden (SEO).


“Moet je nu wel of niet beginnen met Affiliate Marketing?” zal je nu waarschijnlijk denken. Ja zeker! Alleen heb niet de verwachting dat je binnen 2 maanden een maandsalaris zult verdienen, dit is overigens via het internet met bijna niets mogelijk, al doen veel mensen op internet wel of dit zo is.

Denk op lange termijn, met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie kan je  juist wel een mooi salaris gaan verdienen. Kijk maar naar Jacko Meijaard, hij is nu pakweg 10 jaar bezig met Affiliate Marketing en hij verdient nu met 1 à 2 uurtjes werk per dag behoorlijk veel.


Zijn kracht?


Puur doorzettingsvermogen! Hij heeft toegewerkt naar een behoorlijke maandsalaris van tienduizenden euro’s per maand. Zijn inzet verdiend hij nu dubbel en dwars terug!

Heb ik succes behaald door middel van de Affiliate Marketing Revolutie cursus?


JA! Na de cursus te hebben gevolgd ben ik aan de slag gegaan en heb ik gekeken bij welk affiliate product mijn interesse ligt.

Daarna heb ik een zoekwoordanalyse gedaan, om te kijken op welke zoekwoorden ik nog zou kunnen scoren in deze niche. Door hier op in te spelen en dit toe te passen aan mijn blog teksten werd mijn website al aardig snel gevonden.

Nadat ik een poosje bezig was met Affiliate Marketing, ontdekte ik dat het voor mij belangrijk was om diverse social media kanalen in te zetten zoals bv. Facebook, Instagram en YouTube. Doordat ik deze kanalen heb ingezet wisten meer bezoekers mijn pagina te vinden.

Mijn inkomsten?


Eerst was ik als moeder van 2 kinderen parttime werkzaam in de ouderenzorg. Op dit moment kan ik gerust zeggen dat ik het salaris van toen nu vanaf thuis verdien via het internet. Dat dit ooit mogelijk zou zijn, was voor mij echt een droom, maar nu een geweldige werkelijkheid!


Wil jij online geld verdienen met affiliate marketing?

 • Een makkelijk praktische te volgen videocursus
 • Zonder technische kennis kan je aan de slag
 • Stap voor stap uitleg om een affiliate website op te zetten
 • Uitleg toepassen zoekwoordanalyse (SEO)
 • Tips om een goed affiliate artikel te schrijven
 • Toegang tot het forum waar je kan communiceren met mede startende of gevorderde leden
 • Je hebt levenslang toegang tot de cursus (deze wordt up-to-date gehouden)
Jacko heeft mij geholpen!

Dankzij Jacko en zijn cursus is eigenlijk mijn business ontstaan. Ik ben via de Affiliate Marketing Revolutie begonnen met affiliate marketing en ben nu eigenaar van een echte online business. Zonder de lessen van Jacko stond ik waarschijnlijk niet waar ik nu sta! Bedankt!
Jacky Van Weijnen

Expert op gebied van Affiliate marketing!


Naar mijn mening is Jacko een expert op het gebied van affiliate marketing en alles wat daar bij komt kijken. Zijn inkomsten uit affiliate campagnes spreken voor zich.


Daarnaast zijn mijn eigen resultaten verdubbeld dankzij de tips/coaching.
Jasmijn Janssen
Jacko geeft je, met zijn Affiliate Marketing Revolutie, de juiste basis en handvatten om 1 (of meerdere) succesvolle affiliate websites op te zetten. De cursus kost geen drol, laat je stap voor stap zien wat je moet doen en geeft je ook een stukje mindset mee. Dit heeft bij mij gezorgd voor 4 websites en al meer dan 4.000 euro winst in een paar maanden tijd


Boris van Dieren


Wil jij ook online geld verdienen?

Alleen jijzelf kan je dromen waar maken!