Tools | Zijn deze tools je geld waard?

Onze favoriete Tools

Phoenix-website-software-ervaringen-website-laten-bouwen

Phoenix website software
Van Internet Marketing Unie (IMU)

Wij zijn fan van de Phoenix website software, omdat je binnen no-time een professionele website in elkaar kan zetten zonder dat je direct technische kennis nodig hebt. De software is ontwikkeld dankzij jarenlange ervaring en werkt als een geoliede marketingmachine; kort samengevat: Gebruik je deze software dan zorgen de handige marketingtools in deze software ervoor dat je meer leads, dus meer klanten krijgt en uiteindelijk ook meer geld verdient.

plug-and-pay-software-online-geld-verdienen

Plug & Play software
van Internet Marketing Unie (IMU)

Deze tool verhoog direct je orderwaarde en omzet, door: kassakoopjes, orderbumps, staffelkorting en de 1-klik-upsell (afleidingsvrije betaalpagina). Het is gebruiksvriendelijke software en aan vrijwel iedere websitesoftware te koppelen. Dankzij Plug & Play hoef je geen complete webshop aan je website te koppelen. Wat ons betreft is dit voor veel ondernemingen een Ideale tool!

online-geld-verdienen-website-bouwen-community-opzetten

Huddle (e-learning en community software)
van Internet Marketing Unie (IMU)

Met Huddle kun je een eigen ledensite voor al je online programma's maken en/of een community starten, zodat je gelijkgestemden met elkaar in contact kan laten komen. En wat ook makkelijk is... je kan je leden toegang geven aan je online programma of community  via een app die bij de software hoort. Op deze manier kun je er met Huddle voor zorgen dat  je structureel wederkerende inkomsten creëert. 

productlanceringen-cursus-imu-ervaringen-geld-verdienen-met-website

Productlanceringen cursus
Van Internet Marketing Unie (IMU)

Wil jij je eerste product lanceren? Of je tweede maar wil je er meer uit halen dan bij je eerste product? Deze cursus geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een succesvolle productlanceringen te doen en enorme pieken in je bereik en omzet te genereren. 


Community-starten-cursus-online-geld-verdienen-passief-inkomen-genereren

Cursus Community Building

van Internet Marketing Unie (IMU)

Leer hier de fijne kneepjes om een online community op te zetten. Dankzij de jarenlange ervaring van Tonny krijg je hier de meest waardevolle informatie die je moet weten als je een Community wilt starten. Op deze manier kun je wederkerende inkomsten, meer fans en ambassadeurs voor jouw merk of bedrijf krijgen. Daarnaast zorgt een goede community ook nog eens voor blijere klanten.
teksten-schrijven-passief-inkomen-genereren

Cursus Copywriting in 30 dagen
van Edward Hendriks

Til je schrijfwerk naar een hoger niveau.

leiderschapsstijlen-hersey-en-blanchard-effectief-leiderschap-teamontwikkeling

In 5 stappen van 'Vakman' naar 'Leider' 
van Lifstyle of Business

Wil jij graag weten hoe je eenvoudig van 'Vakman' een 'Leider' kan worden? Zodat je minder stress en frustratie ervaart en je inkomsten flink zullen groeien? Download dan dit GRATIS e-book. Wij zijn fan!
Cursus affiliate marketing revolutie review

Cursus 'Affiliate Marketing Revolutie' - Review
Van Jacko Meijaard

Kun je echt geld verdienen met de  Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids? 

Lees hier onze persoonlijke ervaring en review over deze cursus.