Succesvol Passief inkomen genereren - Onze 5 favoriete manieren!
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

Passief inkomen verdienen

Onze 5 favoriete manieren!

Geld-verdienen-met-bloggen

Willeke

17 februari 2021

Wil jij graag een passief inkomen verdienen?

Wil jij graag een inkomen verdienen, terwijl je er (bijna) niets voor hoeft te doen? Dus zonder dat je er veel voor hoeft te werken? Dat je gewoon lekker met leuke dingen bezig kunt zijn, terwijl er toch geld binnenkomt? Het verbaast je misschien maar dit is echt voor iedereen mogelijk. Je hoeft hier geen diploma’s of veel geld voor te hebben.

In dit artikel vertel ik je precies wat je dan wel nodig hebt en welke manieren er zijn om een passief inkomen te genereren en welke manieren het meest geschikt zijn. Zelf hebben wij hier ook ervaring mee, ik zal onze ervaringen met je delen.

Wil jij een passief inkomen genereren? Lees dan snel verder….
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

Waarom zou je voor een passief inkomen kiezen?

Hard werken… Daar is helemaal niks mis mee. Toch kan er een moment in je leven komen waarop je denkt: ‘Dit kan beter’ ik zou graag een manier vinden die ervoor zorgt dat ik sneller geld verdien en dat ik een passief inkomen kan genereren.

Het kan zijn dat je:
- Nu in loondienst werkt en je hebt het helemaal gehad.
- Je wilt graag iets voor jezelf opzetten, waarmee je geld verdient.
- Je vindt de combinatie werk en kinderen pittig, daarom zoek je iets anders.
- Je hebt momenteel geen werk en zou toch graag iets willen verdienen.
- Je wilt meer tijd overhouden voor leuke dingen, terwijl je niet achteruitgaat in inkomsten.

Zelf stond ik in de spagaat van een goede baan in de zorg en het moederschap. Op een bepaald ogenblik kwam ik erachter dat ik teveel energie verloor door deze combinatie. Ik zocht een manier om een passief inkomen te verdienen, wat ik vanuit huis (of vanaf welke locatie dan ook) kon opbouwen.

De maandelijkse rekeningen moeten tenslotte ook betaald worden? En ik wil ook nog wat sparen en wat geld aan de kant zetten voor ‘ later’ of onvoorziene kosten.

Zou ik eenmaal een passief inkomen genereren, dan zou ik me minder met inkomsten bezig hoeven houden en meer tijd hebben om leuke dingen te doen.


Hoe fijn zou het zijn wanneer ik van huis ben, en ik gewoon weet dat mijn inkomsten toch wel door zullen gaan? Ik wist dat het mogelijk was en ben me erin gaan verdiepen. Nu een aantal jaar later weet ik dat het kan. Heb ik een passief inkomen op weten te bouwen, wat nog iedere maand groeit! Ik zal je hier straks meer over vertellen.
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

Wat is een passief inkomen precies?

Uiteindelijk wil je weten wat het precies is ‘een passief inkomen’. De meeste nadruk ligt hier op niet werken en toch geld verdienen. Dus: Jij doet dingen die je leuk vindt en je verdient toch geld, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Een passief inkomen genereren is dus iets anders dan uurtje factuurtje; met andere woorden: Jij werkt een uur en je krijgt een uur uitbetaald. Je ontvangt dus geld voor het werk wat je in dat ene uur hebt uitgevoerd.

Bij een passief inkomen lever je geen arbeid of andere inspanning, terwijl je toch geld verdient, zelfs als je op bed of op het strand ligt!
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

Waarom (bijna) iedereen een verkeerd beeld heeft bij een passief inkomen genereren.

Oke, je weet nu wat een passief inkomen precies is. Toch zijn er veel mensen die een verkeerd beeld bij ‘passief inkomen’ hebben. Het lijkt net of je er helemaal niets voor hoeft te doen, of je slapend rijk wordt. Dit is niet helemaal waar.

Ik zal je uit de droom helpen; Deels is het waar, dat je geld kan verdienen terwijl je slaapt.


Wel is het zo dat er vooraf:
 • Energie;
 • Inzet;
 • Doorzettingsvermogen...

  ...nodig is om uiteindelijk een passief inkomen te kunnen verdienen. 

Veel mensen denken bij een passief inkomen aan: Weinig tot niks hoeven doen en binnen korte tijd toch al heel veel geld te verdienen. Helaas… Zo werkt het in het begin niet. Je vraagt je misschien af hoe het dan wel werkt? Ik zal je nu meenemen in mijn succesformule. Dus… Hoe jij  ook een passief inkomen kan gaan verdienen.

Wat heb je nodig om een passief inkomen te kunnen genereren?

Voordat ik je meer vertel over de verschillende verdienmodellen waar je een passief inkomen mee kan genereren, wil ik je eerst meenemen in wat je nodig hebt om een passief inkomen op te kunnen bouwen. Dit is namelijk van cruciaal belang voor jouw succes!

 • Een goed idee.
 • Een goed verdienmodel (hier vertel ik je zometeen meer over).
 • Een niche die bij jouw past.
 • De wil om ervoor te gaan!
 • Doorzettingsvermogen; dus niet bij de eerste en beste tegenslag stoppen.

Dus, voordat je een passief inkomen kan verdienen moet je er wel iets voor doen. Ik wil het ook niet moeilijker maken dan het is. Er zijn namelijk verdienmodellen waar je binnen 1 jaar al een heel goed passief maandsalaris kan verdienen, maar er zijn ook verdienmodellen waar het langer duurt voordat je een leuk passief maandsalaris verdient.

Uiteindelijk moet je kijken naar wat jij wilt. Wil jij jezelf 1 jaar of iets langere inzetten om wat op te bouwen, en er daarna de vruchten van plukken? Of wil je jaar in jaar uit, jarenlang doorsukkelen en nooit een passief inkomen verdienen? Aan jou de keus!

Welke mogelijkheden zijn er om een passief inkomen te genereren?

Welke verdienmodellen zijn er, zodat jij een passief inkomen kan verdienen? Er is tegenwoordig veel meer mogelijk dan je nu misschien denkt. Zeker met de komst van internet.

Ik ga je nu meenemen in onze 5 favoriete verdienmodellen. We passen deze verdienmodellen al toe of vinden ze zo interessant, dat we ons er in verdiept hebben en ze nog toe willen gaan passen.

#1 Ontwikkel een online cursus:

Door de enorme groei van internet is het maken van een online cursus een goede manier om een passief inkomen te genereren.

Het werkt als volgt: Je maakt een online cursus die een probleem of behoefte van personen helpt oplossen.
Door te onderzoeken hoe je er met jouw cursus voor kan zorgen dat de inkomsten wederkerig zijn, zorg je ervoor dat de inkomsten passief zijn.


Groot voordeel? 

 • Een online cursus hoef je maar één keer goed op te zetten, en vervolgens kan je deze cursus vele malen verkopen. 
 • Wanneer je cursus staat, heb je hier weinig werk meer aan. 
 • Door er een wederkerig verdienmodel aan te hangen, creëer je voor jezelf dus een passief inkomen.

Wanneer je jouw cursus wilt gaan lanceren zorg er dan voor dat je optimaal gebruik maakt van een effectieve productlancering, zodat ook jij spoedig kan gaan genieten van een passief inkomen.

Wil je een online cursus opzetten? In dit Gratis e-book ontdek je hoe jouw cursus voor wederkerige inkomsten kan zorgen >>


Wil je weten welke software voor het opzetten van een online cursus geschikt is? Dan raad ik je graag deze software aan (Gratis uitproberen!) >>
passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

#2 Begin een YouTube kanaal 

YouTube staat in de TOP-3 van de meest bezochte websites ter wereld! Dagelijks verdienen heel veel mensen via YouTube een passief inkomen.
Zelf heb ik ook verschillende succesvolle YouTube kanalen, waarmee ik maandelijks een passief inkomen verdien. Dit kan jij dus ook.

Het werkt als volgt:
Je maakt video’s waarvan jij weet of denkt dat kijkers deze interessant of leerzaam vinden. Het is wel belangrijk dat jij het onderwerp leuk vind, dan hou je het langer vol.


Wanneer je voldoende abonnees en kijktijd hebt bereikt, kan je geld gaan verdienen aan de advertenties die YouTube voor, tijdens of na jouw video laat zien. Dit verdienmodel van Youtube is hierdoor erg interessant. Hierdoor kan je leuk geld gaan (bij) verdienen met jouw zelfgemaakte video’s.

In het begin kan het best even wat tijd in beslag nemen, maar aan de video’s die je online zet hoef je vervolgens niets meer te doen. Terwijl deze  video’s iedere dag weer voor een passief inkomen zorgen.

Wil je weten hoe ik geld verdien met mijn YouTube kanalen? In dit artikel vertel ik je hoe ik met YouTube een passief inkomen verdien >>

#3 Investeer in vastgoed:

Door de enorme vraag aan huurwoningen of vakantiewoningen / Bed & breakfast, is het verhuren van een woning of kamer een mooie manier om een passief inkomen te creëren. Je hoeft er relatief weinig voor te doen, terwijl je wel elke maand (of in het zomerseizoen) huur ontvangt.

Zelf hebben we allebei ervaring met het verhuren van woningen en/of een caravan op een mooi vakantiepark. Mocht je in de mogelijkheid zijn om hiermee te beginnen, dan raden we je dit zeker aan (wie weet zullen we hier in de toekomst ook meer tips over geven 😉).


Wil je een woning kopen voor de verhuur, dan is dit bijna alleen mogelijk wanneer of je zelf een aardig spaarcentje te besteden hebt. Kun je geen woning kopen, overweeg dan eens de optie om eerst een kamer of (tour)caravan te gaan verhuren. Zo begin je klein en kan je naar wat groters toewerken.

Let bij verhuur wel op: de voorwaarden van je hypotheekverstrekker, de voorwaarden van de gemeente waar je woont en de verhuurmaatschappij waar je via wilt gaan verhuren (bijvoorbeeld airbnb.nl.). Doe vooraf dus goed onderzoek!


Groot voordeel? Door het verhuren van een woning of kamer kan je per maand een leuk passief inkomen verdienen, waar je dus naar verhouding niet veel voor hoeft te doen.

#4 Begin met dropshipping

Met de enorme groei van e-commerce is dropshipping erg interessant.

Het werkt als volgt: Je start een webshop waar je producten van een fabrikant / groothandel of importeur op aanbiedt. 


Wanneer een bezoeker van jouw webshop een product bestel stuur je deze bestelling (of via een gekoppeld systeem) door naar de fabrikant / groothandel of importeur. Deze zorgt ervoor dat de bestelling klaargemaakt wordt voor verzending en verstuurd de bestelling naar de klant.


Groot voordeel?

 • Je hoeft zelf NIET te investeren in voorraad of verzendmateriaal.
 • Je hoeft geen tijd te stoppen in het klaarmaken van de verzending

De betaling loopt, net als bij een gewone webshop, wel gewoon via jou. Alleen de vraagprijs van de fabrikant / groothandel of importeur stort jij door.

Als je meer over dropshipping wilt weten dan is de cursus Bol Masterclass aan te raden. Je krijgt dan alle informatie om direct goed van start te gaan. Je leert hier hoe je dropshipping gelijk goed toe te passen en in kan zetten om een passief inkomen te verdienen.

Bekijk hier enkele betrouwbare ervaringen van personen die de Bol Masterclass hebben gevolgd:

passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis

Wil je eerst een GRATIS webinar volgen dan kan dat. Jia Ruan (maker van de Bol Masterclass) geeft max. 100 deelnemers de kans om een gratis webinar te volgen. Door op onderstaande button te klikken kun jij hier ook bij zijn! In dit webinar leert je hoe je in 5 simpele stappen met dropshipping kan beginnen.

#5 Affiliate Marketing

Deze heb ik bewaard voor het laatst. Affiliate Marketing is een populaire manier om online een passief inkomen op te bouwen. Het gebruik van internet is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zal voorlopig alleen nog maar blijven groeien, daarom is Affiliate Marketing een goed verdienmodel. 


Hoe werkt als volgt: wanneer je op jouw website of blog een affiliate product onder de aandacht brengt, en een bezoeker van jouw website / blog gaat over tot kopen door het klikken op de affiliate link op jouw pagina, ontvang jij hier een vooraf afgesproken vast bedrag of percentage van.

Zelf passen we dit verdienmodel ook op o.a. deze website toe. Wel doen we dit alleen met producten of diensten waar we zelf ervaring mee hebben, en producten of diensten die wijzelf ook interessant vinden. Dus… Producten en diensten waar we zelf volledig achter staan. Wij vinden dat we alleen op deze manier mensen eerlijk en gericht kunnen attenderen op goede producten of diensten.

Groot voordeel?

 • Met Affiliate Marketing kun je een passief inkomen genereren.
 • Door op te schalen, kun je toewerken naar een behoorlijk (groot) passief inkomen per maand.
 • Je kunt dit vanaf iedere locatie doen, mits je een laptop en internet tot je beschikking hebt.
 • Je hebt geen klantenservice o.i.d. nodig.

Kijken we bijvoorbeeld naar Jacko Meijaard de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie, dan zien we dat hij in ruim 10 jaar met vallen en opstaan vele successen met Affiliate Marketing heeft behaald. Hij verdient nu een inkomen van vele duizenden euro’s per maand.


Wij hebben zijn online cursus gevolgd en daar hebben we geleerd hoe je in no-time een affiliate website op kan zetten, en hoe je dit verdienmodel toe kan passen. Ik kan je vertellen dat jij dit ook kan. Wil je onze ervaring met zijn cursus weten? Lees dan hier ons review.

Tip: Hier legt Jacko Meijaard uit hoe hij met 1-2 uur per dag werken minimaal € 10.000,- per maand verdient >> 

Welke manier van passief inkomen past bij jou?

Oké, je weet nu wat onze 5 favoriete manieren zijn om een passief inkomen te verdienen. Ik heb je laten zien dat deze verdienmodellen daadwerkelijk voor succes zorgen; dus dat het ook echt mogelijk is om maandelijks een passief inkomen te genereren.

Weet dat alle nieuwe dingen in het begin spannend zijn. De ‘ja maars’ zullen je er misschien van weerhouden om actie te ondernemen, maar laat je hierdoor niet afleiden! Wij zijn er zelf het bewijs van dat het mogelijk is. Als wij dit kunnen kan jij het ook. Als je jezelf eerst maar in wilt zetten, dan komt succes en een passief inkomen vanzelf.

Ga eens serieus na, welk van de genoemde verdienmodellen bij jou past.

Tot slot

Een passief inkomen genereren is dus mogelijk. Zoals ik al aangaf heb je hiervoor wel tijd nodig. Het opbouwen van een passief inkomen gebeurt stap-voor-stap. Er is simpelweg nergens een manier die ervoor zorgt dat je NU direct een passief inkomen verdient. Je moet er eerst altijd iets voor doen.

En weet je... Lukt het je niet om binnen enkele weken of  maanden veel geld te verdienen, dan lukt het vast binnen een jaar. Veel mensen haken binnen een paar weken of maanden al af, ze zien geen resultaat en denken dat het niet gaat lukken. Het is dus goed dat jij bij jezelf nagaat of je er echt voor gaat. Zorg dat jij niet bij de afhakers zit, die weten zeker dat ze nooit veel geld gaan verdienen. 😉

Hou je vol? Dan ga je een keer de vruchten van jouw inzet plukken!


Mijn vraag aan jou is: Welke eerste stap, richting het opbouwen van een passief inkomen, ga jij vandaag nog zetten?

Ja, ik wil weten hoe ik een online cursus kan maken >>

Ja, ik wil een YouTube kanaal beginnen >>

Ja, ik wil weten hoe ik met Dropshipping kan starten >>

Ja, Ik wil weten hoe ik met met Affiliate Marketing kan beginnen >>


Welke keuze je ook maakt, ik wens je heel veel succes!

Anderen bekeken ook

passief-inkomen-genereren-bol-masterclass-review-passief-inkomen-verdienen-slim-geld-verdienen-online-geld-verdienen-geld-verdienen-met-internet-extra-geld-verdienen-vanuit-huis
Veel geld verdienen in korte tijd - Tips en Succesformule
YouTube-kanaal-beginnen-tips-You-Tube-kanaal-starten-geld-verdienen-met-youtube-filmpjes-op-youtube-zetten
Geld verdienen met YouTube - Zo doe je dat!
geld-verdienen-met-affiliate-marketing-wat-is-affiliate-marketing-1
Geld verdienen met affiliate marketing in 2021: Tips + Stappenplan